Zimní pobyt na Lipnu

Podzim už končí a většina z vás se těší na zimní radovánky. A proto už teď začínáte plánovat zimní dovolenou, kterousi chcete určitě opravdu užít, představíme vám možnosti, které v zimě skýtá ubytování v jednom z našich oblíbených šumavských středisek.

Z posledních let vyplývá, že lidé nejezdí v zimě na hory pouze za lyžování a za ostatními zimními radovánkami, ale vyhledávají i možnost relaxace a odpočinku, které najdou v bazénech nebo ve wellness centrech.
zimní sport

Ubytování Lipno

V dosahu nádrže Lipno najdete celou řadu nabídek ubytování, které se od sebe liší nejen umístěním, ale také cenou, kvalitou ubytování, způsobem stravování a především možností využití ostatních služeb, kterými mohou být právě různá wellness centra, bazény, fitness, tělocvičny, dětské koutky i denní či noční kulturní a společenské akce. Zamrzlá přehrada Lipno nabízí i možnosti zimního bruslení. A proto vybírejte z celé řady hotelů, penzionů i chat, kde se budete cítit opravdu dobře.

Skiareál Lipno
Kromě rakouských zimních středisek, které jsou z Lipna pouze několik desítek kilometrů na dosah, ale můžete využít i skiareálu Lipno, kde můžete využívat  kilometrů upravených sjezdových tratí, kde máte kromě třech čtyřsedačkových lanovek i vylepšený snowpark, který je vhodný pro začátečníky i pro pokročilé snowboardisty. Využít můžete i slalomové trati s měřením času, kde si můžete porovnat své časy nejen s přáteli, ale také s vrcholovými sportovci.

Skiareál Lipno samozřejmě myslí i na vaše děti, které mohou pravidelně využívat výukového hřiště Fox park, kde jsou pro ně připravené i každodenní animační programy, které je budou jistě bavit, a vy si budete moci v té obě třeba zalyžovat.
sedačková lanovka
V areálu můžete samozřejmě využít i restaurace, půjčovny sportovního vybavení nebo prodejny sportovního oblečení.

Všichni návštěvníci si samozřejmě pochvalují i možnosti využití skibusu zdarma, popřípadě parkování přímo v areálu zdarma.