Ukažte své přednosti pomocí vhodného outfitu

Jakou máte postavu? Nevíte? Ve chvíli, kdy si ujasníte jakou postavu vlastníte, může se z vás pomocí vhodně zvoleného oděvu stát kráska, kterou by s radostí přivítala přehlídková mola.
cestování s kufrem

,, Přesýpací hodiny “

Postava přesýpacích hodin se vyznačuje především většími boky, uzoučkým pasem a velkými prsy.
Ženy vlastnící tento typ postavy by se měly vyvarovat hlavně nošení volného oblečení, které skrývají právě tyto přednosti. Tolik žen po takové postavě touží a ty, které ji mají se ji snaží zakrýt.

,, Trojúhelník “

Máte štíhlejší horní polovinu těla, dobře znatelný pas, ale širší boky a pozadí? Potom jste majitelkou tzv. trojúhelníkové postavy.
Určitě si do svého šatníku pořiďte alespoň jedny rovně střižené kalhoty, ty se hodí vždycky. Upnuté (ne však moc) topy s výrazným výstřihem můžete doplnit vhodně vybranými náhrdelníky či řetízky s přívěskem.
fronta žen

,, Diamant “

Jste ženou, jejíž pas je těžko definovatelný, na bříšku se najde nějaký ten špíček, ale vaše nohy a ruce jsou oproti středu těla štíhlejší? Znamená to tedy, že jste diamantová.
Neschovávejte své přenosti v podobě štíhlých nohou. Volnější tuniky vám nějaké to kilo navíc pomohou jednoduše zamaskovat. U kalhot si dávejte pozor na výšku pasu. Pas příliš nízko by mohl způsobit, že nedokonalost v podobě ne zrovna štíhlého bříška bude ještě viditelnější.

,, Obdélník “
 
Máte postavu jako kluk? Pas a boky vám v podstatě splývají? Potom jste majitelkou postavy ve tvaru obdélníku. A nezáleží na tom, zda jste štíhlá či silnější.
Pomocí oblečení se budete snažit vytvořit něco co není. Zvýraznění pasu pomocí vhodně zvolených druhů různých pásků či šňůrek. Pokud se rozhodnete pro šaty, koukejte na to, aby měly širší sukni a upnutější vršek. I tak se trošku zvýrazní váš nedefinovaný pas.
Vyhýbejte se šatům, které mají rovný střih. Ty totiž na vaši ne příliš ženskou postavu spíše upozorní.