Výživový poradce vám pomůže s jídelníčkem

Někdo má štěstí, že je štíhlý od přírody bez ohledu nato, kolik jídla a množství kalorií spotřebuje. Pro jiného je udržení ideální váhy celoživotní boj i přes dodržování veškerých možných diet. Snažíme se hubnout seč nám síly stačí, ale bezvýsledně. Každý máme totiž jiný metabolismus. Možná by stačilo pouze upravit stravování. Mnozí z nás, ale neví jak do toho. Myslíme si, že se stravujeme zdravě, ale pro každé tělo je vhodné něco jiného. Neznamená to, že výživové poradce navštěvují pouze obézní lidé. Někdo potřebuje třeba jen radu jak se správně stravovat, aby udělal něco pro své zdraví. Nejjednodušší bude využít služeb výživového poradce, který vám sestaví jídelníček na míru a poradí vám jak změnit životní styl.
ovoce na váze
Řešení nabídne i těm, kteří se chtějí začít stravovat vegetariánskou, veganskou nebo makrobiotickou stravou a neví jak začít.
Co vám vlastně výživový poradce nabídne?
Ze všeho nejdříve se určitě budete muset dostavit na vstupní prohlídku a konzultaci. Poradce budou zajímat vaše stravovací návyky. Jak často jíte a kolik toho sníte. Zda dodržujete správný pitný režim a nebo jestli máte dostatek pohybu. Důležitá je i psychická pohoda, vyrovnanost a odolnost vůči stresu. Velmi zásadní budou informace o vašem zdravotním stavu. Zda netrpíte vysokým krevním tlakem, nemáte nějakou potravinovou alergii nebo cukrovku. V takovém případě poradce ke všem faktorům musí přihlédnout. Možná pro něho bude zajímavá informace o vaší krevní skupině.
měření bagety
Dalším krokem bude změření tuku, svalové hmoty a vody ve vašem těle. Podstatná je i hmotnost vašich kostí.  To všechno jsou pro sestavení jídelníčku velmi důležité informace.
Nemusíte se obávat nějakých invazivních metod. Zjištění vašich tělesných parametrů je naprosto bezbolestné a provádí se na profesionálních přístrojích.
Výživového poradce mohou navštívit všichni bez ohledu na věk.