Co o ženách prozradí jejich kabelky


Zatímco mužskou duši na první pohled stěží identifikujete podle příručního zavazadla, u žen poměrně bezpečně. Dámská kabelka je totiž zrcadlem, odrazem vnitřního stavu a rozpoložení. Většina zkušených psychologů z ní poměrně přesně dokáže odhalit základní povahové rysy osobnosti.
Barva bílá a krémová – bývá výsadou starších dam, které tím vyjadřují okázalost, někdy dokonce život v luxusu, v materiálním zabezpečení a zajištění. Většinou nemění příliš své zvyklosti a upřednostňují pohodlí před dobrodružstvím a bezbřehou kreativitou.

červená kabelka

Barva černá nebo hnědá – typický vzhled pro konzervativní typy žen, které bývají povahově posunuty do extrému buď přílišné uzavřenosti, anebo naopak značného extrovertního projevu.
Barva fialová, modrá, růžová, případně zelená – vyhledávají je velmi společenské bytosti, které rády komunikují s cizími lidmi, jsou velmi otevřené a rozhodně nelze o nich říci, že by byly pasivní.

Velikost – čím větší osobní zavazadlo, tím více charismatu, osobní aktivity a činorodosti. Velké kabelky nosí ženy se smyslem pro rodinný život, větší velikost v tomto případě většinou prozradí vnitřní touhu postarat se o rodinné zázemí, tedy nejen o sebe, ale i o manžela a děti. Někdy ale může velký objem zavazadla znamenat náznak dominance ve vztahu. Naopak malé kabelky psaníčko https://www.prima-obchod.cz/produkty/modni-doplnky/modni-tasky-kabelky-a-batohy/spolecenske-kabelky-a-psanicka upřednostní spíše ženy praktické, citově chladnější a uzavřenější. Mívají ale větší cit na soulad barev a tvarů, lépe dovedou sladit oděv a obuv včetně doplňků a dokážou být velmi reprezentativní.

červná kabelka

Tvar – bohatě zdobené výrobky ornamenty nebo výšivkami či obrázky milují romantičky, naopak jednoduché, až strohé tvary bez vzorů a z příjemného materiálu na dotek volí ženy více konzervativní. Nejčastěji zastoupené jsou tvary obdélníků, ale setkáváme se i s elipsami, ovály, anebo s výstředními tvary srdíček. Dívky chladné až bezcitné a poměrně nepraktické si nikdy nezvolí barvu růžovou nebo bílou a už vůbec ne ve tvaru srdce nebo oválu, tyto osobnosti nejčastěji prozradí malý pevný hranatý kufřík tmavé barvy.