Kvalitní výroba palet je pro majitele firem stěžejní


Každý majitel firmy, který musí přepravovat zboží nebo svoje výrobky je nucený mít nejen v záloze svoji dopravu, ale zároveň i různé druhy materiálu, které mu pomáhají k bezpečné přepravě. Naštěstí k tomu slouží pevné podklady, které se používají pod zboží, které je na nich zabezpečeno. Poté se jedna velká kostka snadno naloží na přepravní plochu nebo se zkrátka s ní skvěle manipuluje. Díky tomu, že palety mají vytvořeny otvory a to jak čelní, tak boční, tak se dají snadno ukládat prakticky kamkoliv i do výškových regálů, na to jsme celkem zvyklí z velkoobchodů. Jen je třeba k tomu umět s vysokozdvižným vozíkem a také důkladně zkontrolovat, zdali je materiál dobře zajištěný proti sesunutí. Pak nic nebrání dokonce i v ložné ploše, palety na sebe pohodlně poskládat a tím využít prostorového místa.

euro paletky

Kam se ale obrátit, když palety potřebujeme k podnikání?
To je vcelku jednoduché. Vždycky se vyplatí přímo na výrobce, který nejen doporučí, jaký druh palety bude ten nejlepší, ale zároveň zboží doveze a také se zaručí, že palety jsou kvalitně zpracované podle daných norem, které jsou skutečně velmi přísné. Když náhodou se něco stane a poškodí se, tak rozbité kusy, samozřejmě podle hloubky poškození výrobce snadno opraví, případně nahradí vadný díl dřeva. Není problém dokonce ani palety vrátit zpět, když je již nepotřebujeme a získat tak nějakou korunku za výkup. Jedním z výrobců jsou , kteří mají bohaté zkušenosti.

sklad palet

Co nabízí?

  • Europalety, které jsou nejrozšířenějším typem v dopravě, ale také nejvhodnější na výrobu paletového nábytku.
  • Přepravní standardní palety slouží také k přepravě zboží, ale jsou to výrobky nižší třídy a nemusí se dodržovat tak přísně parametry.
  • Atypické se hodí také a to zvláště spíš podle toho co se přepravuje a mnohdy hodně záleží i na samotné nosnosti přepravovaného zboží.
  • Různé ohrádky, gitterboxy a další.
  • Samozřejmě výkup, dopravu, výrobu a opravy.