Hra, ve které táhnete za jeden provaz

Dospělí by si měli jejich volný čas užít stejně zábavně jako děti. K dispozici mají řadu her, které jsou pro nich stvořené a přímo si žádají o to, aby se jich zúčastnili. Pokud už ani vás nebaví nuda a stejný režim, na který jste zvyklí, vyzkoušejte formu relaxu, na který jen tak nezapomenete.

časová tíseň

Hrajte společně jako jeden tým

Nelámejte si hlavu nad tím, co podniknout. Je přece tolik možností a jednou z nich je například exit game Praha, která vám nabídne prostor pro ukázání vašich schopností, dovedností a všech znalostí, které v sobě máte. Společně s vaší rodinou nebo přáteli vytvořte tým, který se zúčastní hry, jakou je ta úniková.
Jejím principem je vyluštit řadu tajuplných indicií a zapeklitých hádanek, které tam na vás čekají. Jelikož budete mít kolem sebe lidi, které dobře znáte, spojíte všechny vaše síly a chytré hlavy dohromady, abyste se dopracovali k tomu, uniknout ven.

• Velmi důležitou součástí je spolupracovat, vyhnout se zbytečným konfliktům a snažit se myslet na jediný cíl – že vám běží čas.
Vybrat si můžete ze dvou místností, ovšem v každé z nich platí pravidlo, že v ní nesmíte setrvat déle než 90 minut. Jinak pro vás hra končí.
Abyste to však neměli úplně těžké, v místnosti budete mít k dispozici i nouzový telefon, kde vám zaměstnanci v případě, že si opravdu nebudete vědět rady, spolehlivě pomůžou. Prioritou je však spolehnout se na to, že to zvládnete. Věřte tomu, že to není nemožné!

soudržnost rukou

Samara nebo Dvojitý agent?

Dvě dostupné místnosti, které jsou plné otázek na vás čekají, abyste jich neváhali navštívit. Tou první je hra s názvem Samara. Jak už jistě tušíte, bude se v ní odehrávat záhada na poměrně známý filmový horor „Kruh“. Dobrým tipem je předem si film shlédnout a teprve pak navštívit místnost, ve které bude děj pokračovat.

Dvojitý agent vám taktéž poskytne prostor pro potrápení vašich hlav. Zjistit, jaká záhada se v této místnosti odehrává, nebude jen tak a jenom díky vašim postřehům a zaměření na detaily se dopracujete k tomu, že uhodnete správnou odpověď.
Přijďte si i vyzkoušet hru pro dospělé, protože sami uvidíte, jak vás svým příběhem dostane.